mosterd it service vernieuwde website - mitsn retina - MITSN is vernieuwd!

Wij hebben een nieuwe huisstijl en daar zijn wij natuurlijk super blij mee! Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Wij hebben ook onze webservers geüpdatet zodat uw website optimaal blijft functioneren. Wat er allemaal is veranderd kunt u hieronder lezen!

plesk_logo_positive_rgb mosterd it service vernieuwde website - plesk logo positive rgb 300x168 - MITSN is vernieuwd!Alle websites draaien op een nieuwe webserver met Plesk 12.5, CENTOS 7. Plesk is een grafisch web-based hosting-controlepaneel welke het aanmaken en beheren van websites op je VPS een stuk eenvoudiger maakt. Met Plesk kunnen websites eenvoudig aangemaakt en beheerd worden en is het bijvoorbeeld eenvoudig om een website of bijvoorbeeld een FTP-user aan te maken.

In plesk zit ook een WordPress Toolkit die het beheren van uw website nog eenvoudiger maakt en waardoor de beveiliging van uw WordPress website altijd optimaal is! Ook is door deze Toolkit het voor u heel gemakkelijk om een WordPress installatie uit te voeren. Het enige wat u hoeft te doen is in te loggen met uw hosting account die u heeft ontvangen van ons en vervolgens op WordPress installatie te klikken.wordpress mosterd it service vernieuwde website - wordpress 300x156 - MITSN is vernieuwd!

Let’s encrypt is een initiatief van de Internet Security Research Group en is een gratis certificate authority (CA). Je zou ze dus kunnen vergelijken met andere certificaat uitgevers zoals Verisign en Comodo. Alleen zijn de certificaten van Let’s Encrypt gratis. Hierdoor is uw website maximaal beveiligd!

letsencrypt mosterd it service vernieuwde website - letsencrypt 300x70 - MITSN is vernieuwd!

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services